Competitie 2012

Golden Woodies in vol ornaat

Golden Woodies in vol ornaat

De competitie 2012 is van start gegaan. Op vrijdag 30 maart waren wij (Heren senioren 4 van Het Rijk van Nijmegen) gastheer. Een kort verslag van de eerste dag. De captains hadden elkaar al leren kennen via de diverse e-mails en via de website van de Golden Woodies. De basis voor een gemoedelijke sfeer was gelegd. Daar kon deze vrijdag op verder worden geborduurd. Vier kersverse teams meldden zich in Groesbeek. De baan lag er goed verzorgd bij. De temperaturen hadden wat hoger mogen zijn. Maar dat mocht de pret niet drukken. Om half 11 was het Michiel Louman die de eerste klap mocht uitdelen en daarmee begon de competitie 2012.

Lekkere lunch

Tijdens de lunch kwamen de eerste verhalen los. Alles was nog mogelijk. Iedereen had nog kansen. Iedereen kon nog winnen. Ook de captains namen de ervaringen van de ochtend nog even tijdens de luch met elkaar door (zie foto). Om half twee – toen het zonnetje af toe probeerde door het wolkendek heen te komen – startten de eerste singles. De temperatuur was wat aangenamer. Kortom goede omstandigheden om een lekkere pot te spelen. En dat deden de heren.

De Batouwe 3 deed op de eerste dag goede zaken. Met 13 – 5 werden de heren van De Peelse Golf verslagen. Die punten zijn binnen Henk! Bij Blijenbeek en Best was het iets spannender. De laatste partij kon nog een gelijkspel als einduitslag brengen. Maar David rekende af met Alvin en daardoor won Best 2 met 11 – 7 van Blijenbeek. Dat levert de volgende tussenstand op (zie hieronder). Volgende week Blijenbeek. Onze eerste pot. Wij zijn er klaar voor!

POULE STAND – P38
Nr Team P WP + 0 PP+ PP- Opmerking
1 De Batouwe 3 1 2 1 0 0 13 5
2 Best 2 1 2 1 0 0 11 7
3 Rijk van Nijmegen 4 0 0 0 0 0 0 0
4 Bleijenbeek 1 1 0 0 0 1 7 11
5 De Peelse Golf 5 1 0 0 0 1 5 13
Plaats 1 promoveert automatisch naar de 4e klasse
Laatste plaats degradeert automatisch naar de 6e klasse
Captain Frans en Wim nog druk met elkaar in overleg.

Captains Frans en Wim nog druk met elkaar in overleg.

Voor de inwendige mens wer ook goed gezorgd.

Plaats een reactie